Volume & Shine Kit

1396 - Curl Keeper

Well hello, stora lockar! Det ultimata kitet för maximal volym och glans i flera dagar. 4x100 ml

I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
399 kr Inkl. moms

Beskrivning

Beskrivning

Få omedelbar glans och volym på nolltid med detta set för lockigt hår. Vi har kombinerat fyra av våra bästa volym- och glansprodukter i ett kit. Alla produkterna är vattenbaserade – Original och Refresh samverkar för att ge dig upp till fem dagars underbara lockar utan att tvätta håret. Använd Thermal Defense för att skydda håret från värme, väder och vind och Tweek för hold och glans. Dessa fyra bästsäljare för lockigt hår kommer spara dig tid och samtidigt hålla dina lockar on peak.

 • Lockarna känns tjockare och ser fylligare ut.
 • Maximal lockdefinition och volym i dagar utan att tvätta håret.
 • Återaktiveras med vatten för enkel refresh.
 • Total frizzkontroll i alla väder – även fukt!
 • Passar alla locktyper.

Innehåll
Curl Keeper Original Liquid Styler 100 ml
Curl Keeper Refresh 100 ml
Curl Keeper Tweek 100 ml
Curl Keeper Thermal Defence 100 ml

Användning
På tvättdagen

 1. Applicera Original i ditt våta hår efter tvätt, från rot till topp.
 2. Red ut håret och separera lockarna samtidigt som du fördelar produkten jämnt i håret med hjälp av fingrarna eller en borste, tex Flexy Brush.
 3. Om du planerar att använda en hårfön/diffuser så rekommenderar vi att du applicerar även Thermal Defense i håret efter Original.
 4. Vänd huvudet upp-och-ner och scruncha fram dina lockar från topparna upp mot rötterna. Det magiska talet är 30. Börja rakt upp och ner och scruncha 10 ggr, vänd sedan huvudet åt vänster respektive höger och scruncha 10 ggr till på vardera sidan.
 5. Dags att torka! Låt håret lufttorka eller diffusa 50/50 (hälften diffusing, hälften lufttorkning) – välj det sätt som du vet passar dig och ditt hår bäst.
 6. Det kommer bildas en sk cast på dina lockar. Det är genom casten som Curl Keepers produkter låser in fukt i håret för att ge studs och definition. Om du inte vill ha kvar din cast är det dags för SOTC (Scrunch Out The Crunch) – krama lockarna nerifrån och upp med torra händer och skaka lite på huvudet så blir dina lockar mjuka. Vill du ha en olja i händerna när du SOTC rekommenderar vi vår torra hårolja Dry Oil Elixir.

Följande dagars refresh

 1. Använd Curl Keeper Refresh dag 2-5 för att addera lyft vid rötterna, för att omdefiniera dina lockar och för att återaktivera din Curl Keeper Original. Du kommer märka att håret blir textuerat och ”beachigt” – salterna i Refresh renar håret och hårbotten samtidigt som de tillför volym och neutraliserar lukter.
 2. Efter att ha sprayat på Refresh – gnid en ärtstor mängd Tweek mellan handflatorna och tillsätt denna där du önskar för extra volym och för att minska friss på vissa ställen. Smek en liten mängd över dina lockar för extra glans.
 3. Låt lufttorka eller diffusa i ett par minuter. Klart!

Andra köpte också