Om Alma of Sweden - allt för lockigt hår, balsammetoden och curly girl-metoden

Alma of Sweden är en webbshop specialiserad på lockigt hår, balsammetoden och Curly Girl-metoden, men vi erbjuder såklart ett komplett sortiment för alla hårtyper.

Amerikanska hårvårdsserien Jessicurl, speciellt utvecklad för lockigt hår och med produkter för alla hårtyper från det tunnaste skandinaviska till tighta afrolockar, är vårt flaggskepp. You have the right to remain curly! Hos oss hittar du även Curl Keeper, Flora & Curl, Faith in Nature, Kaliflower Organics och mycket mer.

För att göra det enkelt för dig som använder balsammetoden säljer vi inget som innehåller sulfater (undantag sista-schampon), silikoner eller mineraloljor, ALLT hos oss är godkänt. Nästan allt är också godkänt för Curly Girl-metoden (om inte så framgår det på produktsidan).

Hos oss hittar du enkelt allt du behöver för din och hela familjens dagliga hårrutin; schampo, balsam, inpackning, styling och tillbehör.

Du vet vad du får 
Ärlighet och transparens är grundvärden för oss. När du handlar hos Alma of sweden vet du vad du får. Alla ingredienser listas under respektive produkts informationsflik. 

Personlig service 
Alma of Sweden strävar efter att ge dig som kund bästa möjliga service, och som litet företag har vi möjligheten att ge dig personlig service vid varje tillfälle. Vi gör vårt bästa för att lösa eventuella bekymmer på ett sätt som gör dig som kund helt nöjd och tar tacksamt emot tips på utveckling av sortimentet, vår service och butiken i övrigt.

Välkommen! 
Hjärtliga hälsningar, Linda och teamet på Alma of Sweden

 

Linda Rohde Edlund
Linda Rohde Edlund

Kontakt
Alma of Sweden
Gröningegårdsv. 2
372 95 Johannishus
info@almaofsweden.se
Kundtjänst 070-149 59 91, mån, tis, tors, fre 9-13
Org.nr: 750903xxxx
facebook.com/almaofsweden
Instagram @almaofswedenpunktse