Curl Keeper Style & Refresh Kit

1062 - Curl Keeper

Curl Keeper® Style & Refresh Kit - Det ultimata stylingkitet för upp till 5 dagar med perfekta lockar! Spara 107 kr!

I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
799 kr Inkl. moms

Beskrivning

Beskrivning

Det ultimata stylingkitet för fantastiskt snygga lockar! Definierade lockar och volym hur enkelt som helst med Curl Keeper® Style and Refresh Kit - upp till 5 dagar med fantastiska lockar! 

VÅRA FYRA BÄSTSÄLJARE I ETT KIT
Curl Keeper®Original Liquid Styler och Curl Keeper® Refresh är båda vattenbaserade, funkar tillsammans och ger dig upp till 5 dagar med fantastiska lockar utan att behöva tvätta håret. Använd Flexi Brush för att reda ut håret och för att separera och styla dina lockar och sprayflaskan H2O för att fukta håret vid refresh och styling. Dessa fyra nödvändigheter för lockigt hår kommer spara dig så mycket tid och samtidigt hjälpa dig med vackra lockar varje dag. 

  • Lätta, vattenbaserade produkter som inte ger build up.
  • Maximalt definierade lockar och volym i flera dagar utan att behöva tvätta håret.
  • Dina lockar hålls frissfria i flera dagar i alla väder.
  • Reaktiveras med vatten för enkel refresh och styling.
  • För alla locktyper - vågit, lockigt och kinky.

Spara 107 kr!

Kittet innehåller full-size-produkter av
Curl Keeper Original Liquid Styler 240 ml
Curl Keeper Refresh 240 ml
Flexy Brush
H2O Water Bottle
BONUS! Curl Keeper Original Liquid Styler Mini 10 ml 

Användning
Wash-day

1. Applicera Curl Keeper Original Liquid Styler i vått hår. Använd så mycket du önskar och behöver för att fördela produkten jämnt i håret från rot till topp.

2. Använd Flexy Brush för att reda ut håret och fördela Curl Keeper Original Liquid Styler jämnt. Den är mer än bara en borste! Flexyn har designats med en kombination av extra långa borst för att nå ända in och kortare borststrån som separerar lockarna och skapar 'clumps'.

3. Använd sprayflaskan H2O med vatten i för att hålla håret lagom blött under tiden du stylar det. Curl Keeper använder vatten, inte oljor, för att ge definition till dina lockar och tynger därför inte ner håret eller ger en matt och trist look som oljor kan göra.

4. Flippa huvudet upp-och-ner och scruncha (krama) fram dina lockar nerifrån topparna och upp mot huvudet. Den magiska sifrran är 30. Scruncha först 10 ggr nerifrån och hela vägen upp till hårbotten. Flippa sedan håret åt vänster respektive höger och scruncha 10 ggr på varje sida.

5. Dags för håret att torka. Låt lufttorka eller föna med diffuser eller gör 50/50 (diffusa till hälften torrt och låt sedan lufttorka). Allt funkar, gör så som det funkar bäst för dig!

Din lockar kommer att torka med en så kallad 'cast', en hård yta. Det är så Curl Keeper låser in fukt i håret för bounce och definition. Återigen, nu gör du som du vill utefter vilket resultat du önskar. Du kan låta casten vara kvar för en våt och definierad look, eller så väljer du att SOTC - Scrunch Out The Crunch. Scruncha lockarna försiktigt för att bli av med casten och ta fram fram mjuka lockar med mer volym. Skaka gärna lite på huvudet också för ökad volym. Båda metoderna funkar och ger fantastiskt resultat!

Refresh
Använd Curl Keeper Refresh dag 2-5 för att addera lyft från rötterna, för att re-definiera lockarna och för att återaktivera Curl Keeper Original Liquid Styler . Du kommer märka att håret känns textuerat och lite 'beachigt' men bli inte orolig...det är himalayasalt som rengör ditt hår och din skalp samtidigt som det ger volym och neutraliserar eventuell dålig lukt. Du kan självklart även fukta håret med din H2O för att endast återaktivera Curl Keeper Original Liquid Styler eller kombinera det med Curl Keeper Refresh. 

Egenskaper

Effekt
Definierande, Anti-friss, Glans, Volym, Hold, Refresh
Hårtyp
Vågigt hår, Lockigt hår, Kinky hår
Ingredienser
Med glycerin, Med protein, Utan kokos, Med Aloe Vera
Varumärke
Curl Keeper


Andra köpte också