5.0 3

Curl Keeper Medium Curl Starter Kit

1079 - Curl Keeper

Curl Keeper startkit för lockigt hår. För dig som vill börja med balsammetoden eller curly girl metoden. Perfekt på resan eller i gymväskan! Spara 137 kr.

I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
399 kr Inkl. moms

Beskrivning

Beskrivning

Curl Keeper startkit för lockigt hår. För dig som vill börja med balsammetoden eller curly girl metoden. Perfekt på resan eller i gymväskan! Kontrollerar balansen mellan fukt och styrka. Ger rätt mängd fukt för medelstora lockar samtidigt som det ger den nödvändiga styrkan för att hålla håret friskt, frissfritt och snyggt! Sista-schampo ingår inte i detta kit, köp till exempelvis Silk Shampoo 100 ml.

Spara 137 kr!

Innehåller
Treatment Shampoo 100 ml (Innehåller Sodium c14-16 Olefin Sulfonate *) 
Cream Conditioner 100 ml
Leave In Coditioner 100 ml
Curl Keeper Original 100 ml

*Sodium c14-16 Olefin Sulfonate är en rengörande tensid (OBS! ej sulfat) som inom the curly girl-community anses vara gränsfall till godkänd vid CGM då den av vissa kan upplevas som uttorkande.

Recensioner

0
0
Emma

Jättebesviken. Håret blev extremt torrt och strävt. Misstänker att det är just att silikonerna är borta som jag upplever strävheten. Men trodde att håret ändå skulle kännas lite bra ändå. Mkt strävt, och torrt blev det. Provade med mer balsam och extra leave-in andra, tredje tvätten men det hjälper inte. Undrar om det inte måste vara nåt fel på produkterna, särskilt leave-in balsamet, som absolut inte alls känns som ett balsam. Håret känns jätte strävt.

2024-01-16
Anita

Jag älskar den här kit! Det är första gången att jag testa produkter som fokuserar på lockar. Mitt hår är lite blandat, jag har lockor i lägre lager och vågor på toppen. Med den här kit är det första gången sen länge att mitt hår på toppen blir inte torr och fizzy. Mina lockor och vågor stanna även när jag kammar de igen och jag behöver tvätta håret inte lika ofta.

2022-11-25
Susanne

Ett bra startkit som kan tas med till gymmet mm.

2022-03-21

Egenskaper

Effekt
Lockförstärkare, Definierande, Förlängande, Anti-friss, Glans, Volym, Hold, Refresh, Värmeskydd
Hårtyp
Vågigt hår, Lockigt hår
Ingredienser
Med glycerin, Med protein, Utan kokos, Utan Aloe Vera
Varumärke
Curl Keeper


Andra köpte också