2 varianter
Curl Keeper Curl Keeper Slip Spraybalsam - almaofsweden.se
5 3

Curl Keeper Slip Spraybalsam (240 ml)

1061 - Curl Keeper

Ett silikonfritt leave in-balsam i sprayform som även skyddar mot solens skadliga effekter på håret samt kan användas som en refresh.

I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
249 kr Inkl. moms

Beskrivning

Beskrivning

Curl Keeper Slip är ett silikonfritt leave in-balsam i sprayform som löser upp knutar och trassel i ditt hår, låser in färgen efter färgning och eliminerar flygigt hår. De konditionerande ingredienserna gör ditt hår mjukt, lent och glänsande och balanserar hårets ph, utan att tynga ner det. Precis som alla andra Curl Keepers produkter kommer Slip inte heller att byggas upp på ditt hår utan kan användas dagligen. Och så doftar den underbart!

Solskydd för håret
För att undvika solskador och färgblekning är Curl Keepers Slip den ultimata lösningen. Slip är, utöver ett lätt och silkigt spraybalsam, skapad för att låsa in hårfärg och att skydda håret i solen, speciellt efter bad oavsett om det är i pool, sjö eller hav. Slip har en pH-nivå designad för att hålla fjällskiktet i ett stängt läge – efter applicering stängs fjällskitet på 30 sekunder och skyddar på så sätt ditt hår omedelbart.

Kemin bakom solens påverkan på håret och hårfärgen kan förenklat förklaras så här:
Det kemiska namnet för vatten är H2O, och för väteperoxid är det H2O2, där syret fördubblas. När vått hår utsätts för direkt ultraviolett solljus under en längre period binder vattnet i ditt hår till syret i luften runt omkring, och det omvandlas till mikroskopiska mängder peroxid – vilket gör att färgen bleknar. Och vi vet ju alla hur en blekning påverkar hårets allmänna hälsa, fuktbalans osv. Eftersom lockigt hår ofta är mer poröst än rakt hår absorberar det mer vatten och det gör solens påverkan ännu större.

Så – ner med Slip i badväskan direkt!

Användning
Skaka flaskan väl före användning. Spraya på rent, blött hår. Vänta ca 30 sekunder och kamma sedan håret. Börja reda ut håret i ändarna och kamma dig sedan uppåt mot hårfästet.

I samband med färgning av håret
Färgar du hemma så spraya Slip i håret direkt när du sköljt ur färgen. Om du färgar på salong så sprayar du på Slip efter första tvätten hemma. Den låser in färgen i hårstrået och gör ditt hår mjukt och följsamt.

Tips - Använd Slip för refresh!
Fingerkamma håret eller använd gärna en Gentle Curl Comb. Blöt händerna med ljummet vatten och spraya Slip ett par-tre gånger i handen och gnid handflatorna mot varandra för att fördela produkten jämnt. Smek (glaze) på håret först undertill, fyll på med mer vatten och Slip i händerna och smek sedan överhåret. Lägg särskild fokus på bångstyriga strån på toppen på huvudet, vid pannan eller var du nu har dem. Fyll på ännu lite mer vatten och Slip i händerna och för in fingertopparna vid hårbotten för att få in lite fukt och lyft. När du känner dig nöjd med fördelningen skakar du lite lätt på huvudet så att lockarna faller rätt och låt sedan självtorka.

Storlek
240 ml 

Innehåll

Water/Aqua/Eau, Dicetyldimonium Chloride, Propylene Glycol, Glycerin, Heliantus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Phenoxyethanol, Calendula Officinalis Flower Extract, Isocetheth-20, Parfum/Fragrance, Polyquaternium-7, Panthenol, Silk Amino Acids, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Benzophenone-4, Benzophenone-3, Benzoic Acid,  Sodium Chloride, Triethanolamine, Carbomer, Ethanol*, Sodium Benzoate, Sodium PCA, Lactic Acid, Amyl Cinnamal, Geraniol, Linalool.

*Innehåller en försumbar del Ethanol (en alkohol som kan ha uttorkande effekt) i konserverande syfte. Vi menar att andelen är så extremt liten att den inte har uttorkande effekt.

Innehållet kan ändras - läs alltid innehållsförteckningen på din flaska.

Recensioner

0
0
Sofia

Jättebra produkt som hjälper till att framhäva mina lockar efter dusch!

2023-10-19
Susanne

Bra skydd mot solen.

2022-06-30
Carina

Jättebra Jättebra

2022-02-07

Egenskaper

Effekt
Anti-friss, Glans, Refresh
Hårtyp
Rakt hår, Vågigt hår, Lockigt hår, Kinky hår
Ingredienser
Med glycerin, Med protein, Utan kokos, Utan Aloe Vera, Utan citronsyra
Varumärke
Curl Keeper


Andra köpte också