3 varianter
Siden Selma Sidenbonnet i 100% mullbärssilke - almaofsweden.se
4.0 3

Sidenbonnet i 100% mullbärssilke (Svart)

1303 - Siden Selma

Sidenbonnet som skyddar dina lockar under natten. Av 100% mullbärssilke.

I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
319 kr Inkl. moms

Beskrivning

Beskrivning

Sidenbonnet som skyddar dina lockar under natten.

  • Lenaste sidensatin i väven är vänd inåt mot håret för att ge minimal friktion.
  • Minimerar slitage på håret under natten.
  • Smart design som passar i princip alla huvuden tack vare den mjuka resåren och banden som kan anpassas och knytas som enkel rosett eller dubbelt över huvudet.
  • Mjukt, lent & funktionellt!
  • 100% mullbärssilke

Storlek
One size. 

Tvättråd
Tvätta inte siden för ofta, häng istället luftigt och vädra efter användning. Siden håller sig fräscht länge!

Läs alltid tvättinstruktionerna på produkten. Använd alltid ett enzymfritt tvättmedel, gärna marseilletvål t ex Almgrens tvättvål och ett tvålnät. Använd aldrig pulvertvättmedel, hårschampo, diskmedel eller sköljmedel eftersom det förstör silkets naturliga egenskaper!

Blanda inte vitt siden med andra färger och färgsortera noga. Av miljöhänsyn används en mild färgfixering och därför kan produkten släppa färg vid tvätt. Du behöver inte tvätta dina sidenprodukter före användning. 

Instruktioner för maskintvätt med tvättvål
Lägg gärna tvätten i en tvättpåse innan du stoppar in i tvättmaskinen som ett extra skydd för ditt siden. 

Lägg tvättvålen i tvålnätet och placera sedan i tvättmedelsfacket. Observera att kulan på tvålnätssnöret hängs utanför tvättmedelsluckan. På så sätt åker inte hela tvålen ner i trumman. Maskinen sköter doseringen åt dig.

Tvätta i högst 30-40 grader, gärna fintvätt.

Recensioner

0
0
Lovisa

Den funkar helt okej och håret håller sig fint när man använder denna, den minskar friss. Däremot är den lite obekväm att sova i, för oavsett om man knyter knuten vid pannan eller nacken så är snörena antingen i ögonen eller skaver i nacken. Resårbandet lämnar också märken i pannan samt kliar. Men i stort - en ganska bra produkt. Använder den varje kväll trots dessa nackdelar men hade nog egentligen velat ha en bättre lösning på resårbandet (kanske ett platt istället för krusat) och utan knytfunktionen.

2024-01-19
Gunilla

Hej och tack för den fina mössan, tycker tredan att den hjälpt mitt hår att bli starkare i topparna då det tidigare brast och blev risigt, dessutom vaknar jag med håret i samma form som när jag lade mig. Kan varmt rekommenderas till personer med slitna toppar. Mvh Gunilla

2022-05-17
Karin

2022-04-22

Egenskaper

Varumärke
Siden Selma


Andra köpte också