2 varianter
Kaliflower Organics Schampo Nässla EKO - almaofsweden.se
Kaliflower Organics Schampo Nässla EKO - almaofsweden.se

Schampo Nässla EKO (500 ml)

1298 - Kaliflower Organics

Milt sista-schampo! Tvättar ur build up. PH-balanserat schampo med nässla, lavendel och citrongräs. Ekologiskt och veganskt. Straight outta Värmland!

I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
319 kr Inkl. moms

Beskrivning

Beskrivning

Kaliflower Organics schampon är de mildaste sista-schampon vi erbjuder - de innehåller en sammansättning av tensider som är milda, eko-godkända och Grön salong-certifierade, men starka nog att användas som sista-schampo och tvätta ur build up. Valet av sista-schampo är viktigt - välj det mildaste du kan för att vara snäll mot ditt hår och hårbotten. Detta är perfekt att använda då du behöver ett sista-schampo t ex efter frisörbesök eller då du råkat använda en icke BM/CGM-godkänd produkt. För dig som inte använder balsammetoden eller Curly girl-metoden fungerar det som ett vanligt, milt schampo.

Om schampot
Nässla är fullproppat med näring och kan därför motverka livlöst hår och stimulera en frisk och kraftig hårväxt. Nässla är också lugnande och traditionellt har nässelavkok använts i hårvård för att hjälpa en irriterad, kliande, mjällig hårbotten. Schampots bas är avkok på späda nässlor som plockas på våren/försommaren. Ekologiska eteriska örtoljor av lugnande lavendel och citrongräs ger en härlig, fräsch, ren doft som inte är alltför stark. Detta schampo är milt nog för den med känslig hårbotten. Schampot löddrar rikligt och är därför drygt. Dosera lågt även för tjockt/långt hår!

  • Schampot är pH-balanserat med lactic acid (vegansk) istället för med citronsyra.
  • Fritt från parabener, SLS, lauryl sulfat, citronsyra, silikoner, PEGs, syntetiska doftämnen och färgämnen.
  • 100% nedbrytbart.
  • Godkänt och cetifierat av organisationen Grön Salong.
  • Tillverkat i Sverige.

500 ml PET-flaska med pump.

Ingredienser (INCI)
Aqua detillata, Urtica dioica leaf*, Decyl glucoside*, Sodium cocoyl glutamate*, Cocamidopropyl betaine, Sodium coco sulfate¤, Olive oil polyglyceryl- 8 esters*, Guar hydroxypropyl trimonium chloride*, Lactic acid* (vegansk), Spirulina pacifica, Dehydroacetic acid sodium salt*, Lavandula angustifolia*, Cymbopogon citratus*, Citral**, Linalool**.

* = ekologisk,
** = förekommer naturligt i eteriska oljor.
¤Ej godkänt tensid inom balsammetoden eller Curly girl-metoden, endast som sista-schampo eller för clarifying.

Kaliflower Organics
Kali är en stark och vildsint gudinna. Hon symboliserar kraften som hjälper oss att ta bort destruktiva beteenden och vanor ur våra liv. Allt som inte längre gynnar oss, sådant vi egentligen inte behöver. Hon står för sanning och kämpar mot okunnighet och lögner. Detta har inspirerat oss mycket i skapandet av våra produkter; bort med allt som egentligen inte behövs eller gynnar oss och fram med mera kunskap och sanning! Det är enkelt, vi vill behålla det som är bra och gör gott, resten skippar vi! Det som växte fram när allt onödigt var borta kallade vi för Kalis blomma. Så föddes KaliFlower Organics! Vi skapar enkla, naturliga och ekologiska produkter som vi själva vill använda. All tillverkning sker i vår verkstad i Värmland.

Egenskaper

Hårtyp
Rakt hår, Vågigt hår, Lockigt hår, Kinky hår
Ingredienser
Utan glycerin, Utan protein, Utan kokos, Utan Aloe Vera, Utan citronsyra
Varumärke
Kaliflower Organics


Andra köpte också