2 varianter
Kaliflower Organics Schampo Björk EKO - almaofsweden.se
Kaliflower Organics Schampo Björk EKO - almaofsweden.se
5 2

Schampo Björk EKO (250 ml)

1294 - Kaliflower Organics

Milt sista-schampo! Tvättar ur build up. PH-balanserat schampo med björk, citrus och ceder. Ekologiskt och veganskt. Straight outta Värmland!

I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
175 kr Inkl. moms

Beskrivning

Beskrivning

Kaliflower Organics schampon är de mildaste sista-schampon vi erbjuder - de innehåller en sammansättning av tensider som är milda, eko-godkända och Grön salong-certifierade, men starka nog att användas som sista-schampo och tvätta ur build up. Valet av sista-schampo är viktigt - välj det mildaste du kan för att vara snäll mot ditt hår och hårbotten. Detta är perfekt att använda då du behöver ett sista-schampo t ex efter frisörbesök eller då du råkat använda en icke BM/CGM-godkänd produkt. För dig som inte använder balsammetoden eller Curly girl-metoden fungerar det som ett vanligt, milt schampo.

Om schampot
Björk innehåller otaliga näringsämnen i sina späda löv. Björkblad innehåller också stora mängder naturliga saponiner, tvättaktiva ämnen. Björkinfusion har därför använts i hundratals år för att skapa ett milt hårvårdande tvättvatten, en hårbehandling man gjorde för att få blankt och mjukt hår. Vi plockar bladen i maj, kort efter att de öppnat sig i vårsolen. Då innehåller bladen mycket höga halter av värdefulla ämnen för både vård och skönhet, främst vitaminer och naturliga saponiner.

Björkschampot har fått sin härliga doftsättning från några av våra absoluta favoritoljor; apelsin, lime, cederträ och ylang ylang - en fräsch och varm blandning som för tankarna till sol och varmt trä.

  • Schampot är pH-balanserat med lactic acid (vegansk) istället för med citronsyra.
  • Fritt från parabener, SLS, lauryl sulfat, citronsyra, silikoner, PEGs, syntetiska doftämnen och färgämnen.
  • 100% nedbrytbart.
  • Godkänt och cetifierat av organisationen Grön Salong.
  • Tillverkat i Sverige.

500 ml PET-flaska med skruvkork. Pump finns att beställa separat.

Ingredienser (INCI):
Aqua purificata, Betula alba leaf extract*, Decyl glucoside*, Sodium cocoyl glutamate*, Cocamidopropyl betaine, Sodium coco sulfate¤, Olive oil polyglyceryl-8 esters*, Guar hydroxypropyltrimonium chloride*, Lactic acid* (ej från mjölk, vegansk), Dehydroacetic acid sodium salt*, Citrus sinensis*, Citrus limonum*, Citrus aurantifolia*, Cedrus atlantica*, Citral**, Lemonen**, Linalool**.

* = ekologisk,
** = förekommer naturligt i eteriska oljor.
¤Ej godkänt tensid inom balsammetoden eller Curly girl-metoden, endast som sista-schampo eller för clarifying.

Kaliflower Organics
Kali är en stark och vildsint gudinna. Hon symboliserar kraften som hjälper oss att ta bort destruktiva beteenden och vanor ur våra liv. Allt som inte längre gynnar oss, sådant vi egentligen inte behöver. Hon står för sanning och kämpar mot okunnighet och lögner. Detta har inspirerat oss mycket i skapandet av våra produkter; bort med allt som egentligen inte behövs eller gynnar oss och fram med mera kunskap och sanning! Det är enkelt, vi vill behålla det som är bra och gör gott, resten skippar vi! Det som växte fram när allt onödigt var borta kallade vi för Kalis blomma. Så föddes KaliFlower Organics! Vi skapar enkla, naturliga och ekologiska produkter som vi själva vill använda. All tillverkning sker i vår verkstad i Värmland.

Recensioner

0
0
Sara

2022-06-20
Carl

2022-02-07

Egenskaper

Hårtyp
Rakt hår, Vågigt hår, Lockigt hår, Kinky hår
Ingredienser
Utan glycerin, Utan protein, Utan kokos, Utan Aloe Vera, Utan citronsyra
Varumärke
Kaliflower Organics


Andra köpte också