5.0 1

Hårborste med svinhårsborst, rektangulär

1131 - Iris Hantverk

Hårborste med svinhårsborst som reder ut och rengör håret, fördelar ditt naturliga sebum från rötterna och ut över hela håret, stimulerar hårbotten och ökar blodflödet till hårsäckarna.

I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
169 kr Inkl. moms

Beskrivning

Beskrivning

En vacker hårborste med svinhårsborst och handtag i silkeslent trä som ligger fint i handen. Svenskt hantverk när det är som bäst. Svinhårsborsten reder ut och rengör håret, fördelar ditt naturliga sebum från rötterna och ut över hela håret, stimulerar hårbotten och ökar blodflödet till hårsäckarna. 

Borsten i svinhårsborstarna är vildsvinsborst. Vildsvinen föds inte upp för kött eller sin päls utan lever fritt i skogen och jagas endast för att hålla nere bestånden.  

Storlek
22 cm x 4 cm, smal rektangulär. 

I slutet av 1800-talet startades ett litet borstbinderi i Stockholm. Det blev en lyckad rörelse, så lyckad att den finns än idag. Nu, som då, dras varje borste för hand av människor som saknar synförmåga. Handgjort och fingertoppskänsla får här en ny dimension. Alla borstarna är av exklusiv design och tillverkas mestadels av naturmaterial. Mer handgjort än så här blir det inte!

Recensioner

0
0
Rose-Marie

Den var till mamma och hon tyckte om den, hon har haft en liknande tidigare.

2023-01-05

Egenskaper

Varumärke
Iris Hantverk


Andra köpte också