Curl Keeper Dry Oil Elixir

1038 - Curl Keeper

Curl Keeper Dry Oil Elixir. För ett hälsosamt hår, skalp och hud! En lyxig, vårdande olja som är fullproppad med omega 3, 6 och 9 - en perfekt mix för att ge fukt, näring och smidighet. En riktig multitasker!

I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
299 kr Inkl. moms

Beskrivning

Beskrivning

Curl Keeper Dry Oil Elixir. Multitaskern för ett hälsosamt hår, hårbotten och hud! Curl Keeper Dry Oil Elixir är en lyxig, vårdande olja som är packad med omega 3, 6 och 9 - en perfekt mix för att ge fukt, näring och smidighet. 

En behandling som ger flera fördelar på samma gång - förnyar och reparerar din skalp, ditt hår och din hud på cellnivå. De små molekylerna från vegansk Squalane, Chia och Sacha Inchi-oljor gör att den absorberas snabbt och är fuktgivande under lång tid då den låser in essentiella näringsämnen. 

  • Återfuktar och eliminerar kliande eller flagande skalp.
  • Gör håret superblankt och mjukt i en hel vecka efter bara en användning.
  • De lyxiga oljorna absorberas snabbt och ger supermjuk, balanserad hud utan att kännas fet.
  • Fungerar som en allt-i-ett fuktkräm och primer för ansiktet tack vare ingredienser som inte täpper till porer.
  • 100% naturlig, vegansk och Cruelty free.
  • Superkoncentrerad så lite räcker långt.
  • Naturligt UV-skydd hjälper mot solblekning av håret.

30 ml

Användning - Det här är förslag på hur du kan använda den, men det finns en massa fler sätt! Se t ex bilden ovan med 8 förslag.

För håret
Före eller efter tvätt spraya 2-3 pump direkt i topparna på håret och pressa in oljan med händerna. Lämna kvar i 3-5 minuter. Om ditt hår är väldigt torrt eller skadat använd oljan som en mask. Applicera då en generös mängd i hela håret från rot till topp och tvätta ur efter en timme eller mer. För glans och som en finish spraya 2-3 pump över ditt torra och färdigstylade hår.

För skalpen
Om du har torr, kliande och/eller flagande skalp spraya ett pump direkt på det irriterade området och arbeta in i skalpen med fingrarna.

För ansiktet
Undvik att få i ögonen. Spraya på fingertoppar eller en bommulspad och applicera på ansiktet, lite extra på speciellt torra områden. Applicera morgon och/eller kväll. Fungerar jättebra som primer före makeup!

För kroppen
Använd som fuktgivare. Spraya på huden och smörj ut med händerna. Också jättebra till torra armbågar eller spruckna hälar!

För naglarna
Gnid in oljan på naglar och nagelband och massera en stund.

Ingredienser
Undecane, Tridecane, Vegan Squalane Oil, Dicaprylyl Carbonate, Coco-Caprylate, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Salvia Sispanica (Chia) Oil, Plukenetia Volubilis (Sacha Inchi) Oil, Eucalyptus Globulus, Tococopherol, Murraya Koenigii, Cinnamomum Zeylancium, Sesamum Indicum.

Innehållet kan ändras - läs alltid innehållsförteckningen på din flaska.

Egenskaper

Effekt
Anti-friss, Glans
Hårtyp
Rakt hår, Vågigt hår, Lockigt hår, Kinky hår
Ingredienser
Utan glycerin, Utan protein, Utan Aloe Vera, Utan citronsyra
Varumärke
Curl Keeper


Andra köpte också