2 varianter
Yuaia Hair Care Curved Paddle Brush med vildsvinsborst - almaofsweden.se
5 1

Curved Paddle Brush med vildsvinsborst (Svart)

1408 - Yuaia Hair Care

Curved Paddle Brush - hårborsten med det bästa av två världar med sin kombination av effektiva nylonpiggar och vildsvinsborst som ger håret en läcker glans. Formad efter huvudets form vilket gör den otroligt bekväm att använda.

I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
249 kr Inkl. moms

Beskrivning

Beskrivning

Curved Paddle Brush är formad efter huvudets form vilket gör den otroligt bekväm att använda. Tillsammans med de vanliga nylonpiggarna har vi lagt till vildsvinsborst, vilket gör borsten idealisk för tungt och tjockt hår som tenderar att tova sig. Dessutom kan du använda borsten efter att ha duschat, i blött hår. Hårborsten passar för alla hårtyper, då den är väldigt skonsam mot håret och underlättar borstningen av håret.

Borsten har det bästa av två världar med sina kombination av effektiva nylonpiggar och vildsvinsborst som ger håret en läcker glans. Vildsvinshåret i borsten har effekten att det hjälper till att fördela de naturliga oljorna från hårbotten in i håret. Detta ger ett mer glansigt hår, samtidigt som både din hårbotten och längderna i håret håller sig friska.

Borsten kan användas av alla hårtyper.

Recensioner

0
0
Lena

Borsten var superbra , lätt att kamma med .

2023-12-11

Andra köpte också